Werk met mij

Rijk Leven Traject

Een fantastisch rijk leven.
Terwijl je groots onderneemt.
En leidt vanuit pure verbinding met jezelf…

…Is dichterbij dan je denkt. Laat jouw dromen niet langer schieten en kom nu in actie:

DSC
DSC

Werk met mij

Rijk Leven Traject

Een fantastisch rijk leven.
Terwijl je groots onderneemt.
En leidt vanuit pure verbinding met jezelf…

…Is dichterbij dan je denkt. Laat jouw dromen niet langer schieten en kom nu in actie:

Weggewuifde dromen

Herken je dit?

Je hebt een goedlopend bedrijf opgebouwd, maar toch mist er iets in je leven. Daar waar hard en veel werken je voorheen veel heeft gebracht, streef je nu van het ene naar het andere zakelijke succes zonder er vervulling uit te halen. Jouw bedrijf is gebouwd vanuit controle, wilskracht en discipline en daarmee een slap aftreksel geworden van wie jij bent en waar je voor staat.

Jouw grootste dromen worden weggewuifd en je privéleven wordt op pauze gezet om plaats te maken voor jouw bedrijf.

Waar je eerder dacht dat het ondernemerschap je vrijheid zou gaan geven, is daar in praktijk niets van terecht gekomen. Je voelt diep van binnen dat er meer is voor je, dat het anders kan. Je verlangt naar een leven vol vrijheid, avontuur en betekenis, waarbij jouw privéleven en je business moeiteloos naast elkaar kunnen bestaan.

DSC

Hard en veel werken

Een wolf in schaapskleren

Je bent een echte doorzetter, ambitieus, positief en vindingrijk. Kwaliteiten die jou in het ondernemerschap veel gebracht hebben. In mum van tijd heb je jouw bedrijf opgebouwd volgens verwachtingen en haalde je fijne omzetten binnen. Maar je realiseert je meer en meer dat je in een oude valkuil aan het trappen bent, alleen nu in een andere vorm: hard en veel werken, ten koste van jezelf.

Je beseft je steeds beter dat hard werken niet uit een juiste intentie komt bij je, het is meer een overlevingsmechanisme geworden. Wie naar links kijkt, kan tenslotte niet voelen wat zich rechts afspeelt. Je voel je overpeinst, instabiel en uit contact met jezelf en met je omgeving. Je vraagt je regelmatig af of dit nu werkelijk is hoe je je leven voor je ziet.

Klaar om leiderschap te nemen

Je bent klaar met dansen naar de pijpen van anderen, met het pauzeren van je privéleven tot je X of Y behaald hebt en met alsmaar hard gaan. Je bent klaar om jou eigen spelregels te schrijven om NU te leven.

En daarvoor is zowel persoonlijk als zakelijk leiderschap nodig. Terug verbinden met het vuur dat in je brand om het te laten ontvlammen, onopgeloste shit aankijken en er doorheen breken en jezelf bevrijden van verwachtingen van anderen.

Jouw grootste dromen leading maken voor de vorm van jouw bedrijf, in plaats van andersom.

DSC

Nog even voorstellen...

Hi! Ik ben Danniek

Mijn naam is Danniek Oberije, Rijk Leven Coach voor ondernemers.

Hard werken, vooruit willen, sneller meer en beter waren lange tijd de norm voor mij. Totdat ik ervoor koos dat dit niet matchte met de manier waarop ik mijn leven voor me zag.

Ik was tenslotte gaan ondernemen voor de vrijheid, die inmiddels al lang en breed weer verdwenen was. Daarom besloot ik om mijn bedrijf rigoureus om te gooien en te gaan leiden in plaats van te volgen. Mijn eigen dromen leading te maken voor de vorm van mijn bedrijf en korte metten te maken met alsmaar hard gaan.

Terug naar waar het allemaal begon: mijn kernwaarde om voluit te leven.

Rijk leven én groots ondernemen is mijn motto.

“Mijn missie was geboren: ik wil ondernemers helpen aan een levensveranderende ervaring, zodat ze een fantastisch leven krijgen waarvan ze denken: holy f*ck, is dit mijn leven?!”

- Danniek Oberije

Een fantastisch rijk leven

1:1 Rijk leven traject

In dit 1:1 Rijk Leven traject fungeer ik als jouw liefdevolle spiegel. Ik help je bij het bewust worden van je eigen gedrag en belemmerende overtuigingen door licht te werpen vanuit nieuwe invalshoeken. Soms confronterend, maar altijd vanuit een pure intentie om jou in je eigen grootsheid te laten stappen en de magie te laten ontdekken van het buiten je comfortzone treden.

Een rijk leven betekent voor mij namelijk een leven zonder concessies. Een leven waarin je voluit leeft en je grootste dromen werkelijkheid worden, een leven waarin je jouw eigen spelregels schrijft binnen het ondernemerschap.

En dat is spannend. Want om daar te komen heb je zowel persoonlijk als zakelijk leiderschap te nemen, een andere kleur te bekennen en los te breken van verwachtingen van anderen.

In dit traject neem ik je mee op reis aan de hand van mijn eigen model: het Life & Business Empower House. We gaan samen terug naar waar jouw vuur zich bevindt en wat er voor nodig is om het te laten ontvlammen (het fundament). We (her)ontdekken jouw sterktes & potentieel, ik help je om oude patronen en overtuigingen te doorbreken, en we brengen je weer in contact met je lichaam (de pilaren). Vervolgens vertalen we jouw kern door naar de vorm van jouw bedrijf. We maken korte metten met hard werken & complexiteit en bouwen aan een bedrijf dat een verlengstuk vormt van jou als persoon (het dak).

Zodat jij weer volledig in contact staat met hart & ziel, hoofd, lichaam en business, en je jouw bedrijf kunt leiden vanuit pure verbinding met jezelf.

DSC

Wat leer je?

In het 1:1 Rijk Leven traject werken we 3 maanden intensief samen om jouw vuur te (her)ontdekken en te laten ontvlammen, en jouw eigen regels te bepalen om NU te leven. Zodat jij volledig losbreekt van de verwachtingen van anderen en allereerst een rijk leven leidt terwijl je groots onderneemt. Ik geloof dat handelen vanuit je authentieke zelf cruciaal is voor een rijk leven. Leiden in plaats van volgen terwijl je korte metten maakt met alsmaar hard gaan.

DSC
DSC

Concrete details

En nu even praktisch:

De investering in het 1:1 Rijk Leven traject is €1.747 exclusief 21% btw.*
*Het is ook mogelijk om het bedrag in 3 termijnen van €582,33 te voldoen.

wat anderen zeggen

Lieke Foto Review

- Lieke, Director of Finance & Development Services

“Het Inner Genius traject met Danniek was precies wat ik nodig had om mezelf uit te dagen en buiten externe verwachtingen te stappen. Danniek was oprecht geïnteresseerd in wat ik te bieden heb als persoon en haakte vaak precies in op de belangrijkste punten. Soms benadrukte ze juist eigenschappen of karakteristieken die ik zelf niet direct zag. Ze moedigde me aan om uit mijn comfortzone te stappen in de opdrachten en ook in de gesprekken. De materialen die ik overhoud na het traject zullen mij gaan helpen om concrete stappen te zetten richting mijn droomcarrière. Iedereen die ook maar een beetje in een sleur zit of hunkert naar meer, zou ik aanraden om dit traject te doen met Danniek en er achter te komen wat je kunt doen om je talenten en passies te benutten!”

“Ondanks het feit dat er iets uit het traject kwam wat ik al “wist”; ik wil graag een eigen hotel beginnen, toch heel veel geleerd over mezelf. Ik kwam er achter dat ik talenten/karaktereigenschappen bezit die heel erg goed aansluiten bij het verwezenlijken van mijn droom. De opdrachten die ik wekelijks moest maken als onderdeel van het coachingstraject hebben heel erg geholpen om bewust te worden van mijn talenten/passies/ karaktereigenschappen en de angst waarom ik de sprong naar mijn droomwereld, zullen we maar zeggen, nog niet hebben durven te wagen. Ik ben Danniek heel erg dankbaar dat ze me hierin heeft kunnen helpen. Ze is heel behulpzaam, vriendelijk, inspirerend en geïnteresseerd in jou als persoon, dat is heel erg fijn. Nogmaals heel erg bedankt Danniek, je bent echt een topper!! Ga zo door!! Ik ga onze gezellige leuke sessies in ieder geval missen ☺”

review romy

- Romy, Telemarketeer

Faq

Veelgestelde vragen

Onze samenwerking start in onderling overleg. Ik neem contact met jou op voor een vrijblijvend matchgesprek, om te zien of we een wederzijdse klik hebben (wel zo belangrijk natuurlijk!). Dan bepalen we vervolgens samen een geschikte startdatum die feilloos past in onze agenda’s. Zijn we toch geen gouden koppel? Geen probleem, dan denk ik met alle liefde mee over wie jou wel zou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Dit traject is geschikt voor jou als je jezelf verloren bent in het ondernemerschap en je geen genoegen meer wilt nemen met een bedrijf gebouwd vanuit hard werken, wilskracht en discipline. Je een coach (of andere kennisondernemer) bent die klaar is om er voor de volle 100% voor te gaan en regie wilt pakken over je eigen geluk. Je een maandelijkse omzet draait tussen de 2.000-4.000 Euro, en het voor jou mega logisch is dat persoonlijk en zakelijk leiderschap onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Alle sessies vinden online plaats via Zoom.

Dit is erg afhankelijk per persoon. Dit is echter geen traject waarin het alleen draait om kennis opdoen, we gaan experimenten, ervaren en ontdekken wat werkt voor jou. Hierbij geldt, de tijd die je erin investeert krijg je er uiteindelijk tiendubbel uit. Hoe meer effort je erin stopt, hoe meer resultaat je zult behalen.

Dat je het spannend vind om te investeren is niet onbegrijpelijk. Wanneer ik investeer in mezelf, mijn bedrijf of in mijn eigen ontwikkeling vraag ik mij meestal het volgende af: wat kost het mij als ik het niet doe? Hoeveel omzet loop ik mis? Hoeveel frustratie kost het me? Hoeveel irritaties thuis moeten er nog aan te pas komen? Hoeveel kostbare tijd verlies ik? Ook vraag ik mij af wat het me oplevert als ik de investering wel doe: hoeveel geluk levert het me op doordat ik mijn privéleven niet langer meer on-hold zet? Hoeveel meer klanten kan ik helpen vanuit pure verbinding? Hoeveel extra plezier levert het me op wanneer ik mijn privé en zakelijke doelstellingen sneller bereik door mee te liften op de expertise van iemand die al is waar ik wil zijn?

Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen aan een levensveranderende ervaring zodat jij het plaatje van het perfecte leven kunt gaan overtreffen. Ik krijg ontzettend veel energie van het mogen helpen, focus aanbrengen en jou in beweging mogen zetten richting jouw beste leven door middel van een bedrijf dat daar feilloos invulling aan geeft. Persoonlijke aandacht en diepgang is waar ik voor sta. Ik kan snel schakelen, goed conceptueel denken en breng dingen moeiteloos op je over. Structuur is my middle name. Ik ga pragmatisch te werk en ik kan een liefdevolle schop onder je kont geven wanneer je hem nodig hebt. Allemaal met de intentie om jou te helpen om in jouw eigen grootsheid te gaan stappen. En te bouwen aan dat droombedrijf dat jou in staat stelt jouw beste leven te kunnen leven!

Heb je nog andere vragen of wil je gewoon even sparren over het traject? Laat het mij gerust weten via info@bydocoaching.nl.

plan direct jouw matchgesprek

Vul het formulier in of stuur een mailtje naar info@bydocoaching.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!

Scroll naar top