Kind words

Wat anderen zeggen

Natuurlijk ben je niet de eerste die overweegt om met mij samen te werken. Deze personen zijn jou al voorgegaan! Lees hieronder wat onze samenwerking hen heeft gebracht.

DSC
DSC

Kind words

Wat anderen zeggen

Natuurlijk ben je niet de eerste die overweegt om met mij samen te werken. Deze personen zijn jou al voorgegaan! Lees hieronder wat onze samenwerking hen heeft gebracht.

foto review chiara

- Chiara, Accountmanager

“Ik was geïnteresseerd geraakt door Danniek haar verhalen. Ik zat altijd al met de vraag “Wat wil ik nu gaan doen? Waar ben ik nu goed in?”. In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten van het traject. Ik dacht vooral “Als ik zelf niet eens weet wat ik wil, zou een traject dan wel helpen?”. Toch ben ik open-minded het traject gestart en heb ik eigenlijk in week 2 al inzichtelijk gekregen waar mijn passie ligt. Dit was een hele eyeopener. Natuurlijk weet je wel al waar je interesses naar uit gaan en waar je wel en niet goed in bent, maar door verbanden te leggen en het krijgen van feedback ga je anders kijken naar je eigen kwaliteiten. Tenminste dat was voor mij het geval. Ik ben blij dat ik het Inner Genius Traject ben aangegaan met Danniek. Ik weet nu wat ik wil en twijfel nu zelfs waar ik eventueel mijn eigen bedrijf in wil starten (van geen keuze naar te veel keuzes). Daarnaast is Danniek een super lieve meid en een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, analyseert, legt verbanden en geeft uitgebreide feedback. Zeker een aanrader, als je net zoals ik, niet weet welke richting je uit wilt/kunt gaan.” 

“Ik wist dat ik goed op mijn plek zat in de organisatie waar ik werk maar ik wilde meer en doorgroeien. Alleen wist ik niet waarin omdat ik heel veel dingen leuk vind en niet wist waar ik nu echt goed in was. Samen met Danniek ben ik stapje voor stapje uit gaan zoeken waar mijn passies en krachten liggen. Door de opdrachten ben je genoodzaakt om verder te denken dan dat je normaliter doet. Danniek nodigt je uit om uit je comfortzone te komen en daagt je uit dieper te graven naar de “waarom” vraag. Door een relatief korte periode intensief hieraan te werken komen er veel inzichten. Naar aanleiding van ons traject heb ik ook al echt concrete stappen gezet naar mijn nieuwe doel. Danniek stimuleert je om hier ook echt meteen actie in te ondernemen! Ik zou het Inner Genius Traject aan iedereen aanraden die niet zo goed weet waar nu echt zijn of haar kracht ligt. Ik vond het een heel fijn traject en ben ik blij dat ik JA heb gezegd! Ik denk dat ik anders nog steeds mijn gewone werk zou doen en er op korte termijn niks zou zijn veranderd.” 

foto review

- Danique, Casusregisseur
Zorg sector

Lieke Foto Review

- Lieke, Director of Finance & Development Services

“Het Inner Genius traject met Danniek was precies wat ik nodig had om mezelf uit te dagen en buiten externe verwachtingen te stappen. Danniek was oprecht geïnteresseerd in wat ik te bieden heb als persoon en haakte vaak precies in op de belangrijkste punten. Soms benadrukte ze juist eigenschappen of karakteristieken die ik zelf niet direct zag. Ze moedigde me aan om uit mijn comfortzone te stappen in de opdrachten en ook in de gesprekken. De materialen die ik overhoud na het traject zullen mij gaan helpen om concrete stappen te zetten richting mijn droomcarrière. Iedereen die ook maar een beetje in een sleur zit of hunkert naar meer, zou ik aanraden om dit traject te doen met Danniek en er achter te komen wat je kunt doen om je talenten en passies te benutten!”

“Toen ik niet goed wist wat ik met mijn carrière aan wilde, was Danniek daar om mij te helpen. Zij hielp mij om mijn sterke punten en karaktereigenschappen op een rij te zetten, gaf me handvaten en hielp me zo de keuzes te maken waar ik al een tijdje over twijfelde. Dankzij haar durfde ik stappen te zetten richting de toekomst waar ik voorheen alleen over durfde te dromen..”

review muguet

- Muguet, Assistant Store
Manager Starbucks

review romy

- Romy, Telemarketeer

“Ondanks het feit dat er iets uit het traject kwam wat ik al “wist”; ik wil graag een eigen hotel beginnen, toch heel veel geleerd over mezelf. Ik kwam er achter dat ik talenten/karaktereigenschappen bezit die heel erg goed aansluiten bij het verwezenlijken van mijn droom. De opdrachten die ik wekelijks moest maken als onderdeel van het coachingstraject hebben heel erg geholpen om bewust te worden van mijn talenten/passies/ karaktereigenschappen en de angst waarom ik de sprong naar mijn droomwereld, zullen we maar zeggen, nog niet hebben durven te wagen. Ik ben Danniek heel erg dankbaar dat ze me hierin heeft kunnen helpen. Ze is heel behulpzaam, vriendelijk, inspirerend en geïnteresseerd in jou als persoon, dat is heel erg fijn. Nogmaals heel erg bedankt Danniek, je bent echt een topper!! Ga zo door!! Ik ga onze gezellige leuke sessies in ieder geval missen ☺”

Let’s get connected!

Heb je een vraag? Of wil je gewoon even sparren? Ik vind het hartstikke leuk om met jou in contact te komen. Vul het formulier in of stuur een mailtje naar info@bydocoaching.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!

Scroll naar top