Kind words

Wat anderen zeggen

Natuurlijk ben je niet de eerste die overweegt om met mij samen te werken. Deze personen zijn jou al voorgegaan! Lees hieronder wat onze samenwerking hen heeft gebracht.

DSC
DSC

Kind words

Wat anderen zeggen

Natuurlijk ben je niet de eerste die overweegt om met mij samen te werken. Deze personen zijn jou al voorgegaan! Lees hieronder wat onze samenwerking hen heeft gebracht.

Liesje Digital

- Liesanne, Webdesigner & Blogger
Liesje Digital & Travelies

“Toen ik in contact kwam met Danniek had ik net afscheid genomen van mijn baan in loondienst. De boekingen stroomden binnen en ik had het lekker druk. Ik werkte heel hard, maar er bleef weinig over. Ergens klopte er iets niet. Danniek heeft mij geholpen vast te stellen waarom ik doe wat ik doe. Ze heeft me heel goed na laten denken over wat ik wil voor mijn bedrijven, en hoe belangrijk het is een balans te vinden. Ze heeft me gemotiveerd uit de comfort zone te stappen, en er staat nu een aanbod waar ik 1000% achter sta. Hier ben ik haar heel dankbaar voor! Ik raad Danniek aan voor alle ondernemers (to be) die niet meer willen leven om te werken, maar werken om te leven! Danniek is toegankelijk, heeft een warme persoonlijkheid en houdt je op het juiste moment een spiegel voor (precies wanneer je het echt even nodig hebt). Met de hulp van Danniek heb ik twee bedrijven met een supertof aanbod die volledig bij mij passen neergezet, en ik kijk terug op een ontzettend tof en leerzaam traject.

Ik wist dat ik het anders wilde doen maar hoe? Ik had werkelijk geen idee. Via via kwam ik in contact met Danniek en meteen voelde dit ontzettend goed. Ik weet nu welke richting ik op wil en niet omdat ze dit voorgekauwd heeft, nee doordat ze me heel goed zelf heeft laten nadenken. Danniek geeft de juiste handvatten aan waar je zelf mee verder kunt. Ook houd ze een liefdevolle spiegel voor, die mij ontzettend uit mijn comfortzone geholpen heeft. Hier ben ik haar tot op de dag van vandaag ontzettend dankbaar voor! Danniek luistert ontzettend goed naar jouw behoeften en speelt daar feilloos op in. Dit is waarom ze zo goed is in wat ze doet. Wil jij gaan ondernemen, maar heb jij geen idee waar je moet starten? Ga in gesprek met Danniek en je gaat echt verstelt staan van de stappen die je met haar gaat zetten. Danniek bedankt voor alles je bent een topper!”

WhatsApp Image at

- Demi, Virtual Assistant

SharonaSprongFotografie branding Renate twintig

- Renate, Branding & Webdesign
20Twintig

“Ik stond op een kruispunt en kon niet meer overzien welke kant ik op moest bewegen. De ene kant loondienst, de andere kant mijn parttime onderneming. Ik wist wel wat ik wilde: full focus op mijn onderneming. Maar ik zag enorm veel beren op de weg en heb altijd geleerd om voor zekerheid te kiezen. Wat als ik die zekerheid opgeef? Danniek heeft mij tijdens het emPOWER it traject na laten denken over de beren die ik op de weg zag door de juiste feedback en tools te geven om hiermee aan de slag te gaan. Ook hebben we samen gewerkt aan mijn herpositionering. Het resultaat na ons traject is dat ik de knoop heb doorgehakt en nu fulltime ondernemer ben. Ik ben enorm dankbaar dat Danniek mij hiermee heeft geholpen en sta 100% achter mijn beslissing. Danniek is ‘down to earth’, eerlijk, praktisch, betrokken en vooral een heel warme persoonlijkheid. Mocht ik ooit weer behoefte hebben een coaching, dan is Danniek de enige die ik benader. Bedankt voor alles!“

“Ik kwam in contact met Danniek omdat ik inmiddels al een jaar tegen hetzelfde probleem aanloop. We hadden meteen een klik; een charmante, warme, lieve maar ook krachtig dame. Iemand die bij de eerste ontmoeting al veel spijkers op zijn kop sloeg. Ik kreeg de ruimte die ik nodig had om eens heel diep van binnen te gaan kijken naar de werkelijke ik. Dit was iets waar ik nog nooit de tijd voor had genomen. Ze heeft mij in korte tijd erg geholpen kritischer naar mijzelf te kijken, te leren luisteren naar mijn binnenkant en te kiezen voor mijzelf wat mij erg vooruit geholpen heeft. Mijn coachingstraject met haar hebben mij dan ook veel nieuwe inzichten gebracht. Waardoor mijn pad naar de toekomst veel helderder is gaan uitzien. Daarom wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor alles. Je bent een parel. Je hebt je roeping gevonden in wat je doet en daarmee wil ik ook iedereen meegeven ook bij twijfel; ga het gesprek gewoon eens aan.”

unnamed

- Carlijn, Junior consultant
logistiek

foto review chiara

- Chiara, Accountmanager

“Ik was geïnteresseerd geraakt door Danniek haar verhalen. Ik zat altijd al met de vraag “Wat wil ik nu gaan doen? Waar ben ik nu goed in?”. In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten van het traject. Ik dacht vooral “Als ik zelf niet eens weet wat ik wil, zou een traject dan wel helpen?”. Toch ben ik open-minded het traject gestart en heb ik eigenlijk in week 2 al inzichtelijk gekregen waar mijn passie ligt. Dit was een hele eyeopener. Natuurlijk weet je wel al waar je interesses naar uit gaan en waar je wel en niet goed in bent, maar door verbanden te leggen en het krijgen van feedback ga je anders kijken naar je eigen kwaliteiten. Tenminste dat was voor mij het geval. Ik ben blij dat ik het coachingstraject ben aangegaan met Danniek. Ik weet nu wat ik wil en twijfel nu zelfs waar ik eventueel mijn eigen bedrijf in wil starten. Daarnaast is Danniek een super lieve meid en een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, analyseert, legt verbanden en geeft uitgebreide feedback. Zeker een aanrader, als je net zoals ik, niet weet welke richting je uit wilt/kunt gaan.” 

“Ik wist dat ik meer wilde en wilde doorgroeien. Alleen wist ik niet waarin omdat ik heel veel dingen leuk vind en niet wist waar ik nu echt goed in was. Samen met Danniek ben ik stapje voor stapje uit gaan zoeken waar mijn passies en krachten liggen. Door de opdrachten ben je genoodzaakt om verder te denken dan dat je normaliter doet. Danniek nodigt je uit om uit je comfortzone te komen en daagt je uit dieper te graven naar de “waarom” vraag. Door een relatief korte periode intensief hieraan te werken komen er veel inzichten. Naar aanleiding van ons traject heb ik ook al echt concrete stappen gezet naar mijn nieuwe doel. Danniek stimuleert je om hier ook echt meteen actie in te ondernemen! Ik zou een coachingstraject met Danniek aan iedereen aanraden die niet zo goed weet waar nu echt zijn of haar kracht ligt. Ik vond het een heel fijn traject en ben ik blij dat ik JA heb gezegd! Ik denk dat ik anders nog steeds mijn gewone werk zou doen en er op korte termijn niks zou zijn veranderd.” 

foto review

- Danique, Casusregisseur
Zorg sector

Lieke Foto Review

- Lieke, Director of Finance & Development Services

Het coachingstraject met Danniek was precies wat ik nodig had om mezelf uit te dagen en buiten externe verwachtingen te stappen. Danniek was oprecht geïnteresseerd in wat ik te bieden heb als persoon en haakte vaak precies in op de belangrijkste punten. Soms benadrukte ze juist eigenschappen of karakteristieken die ik zelf niet direct zag. Ze moedigde me aan om uit mijn comfortzone te stappen in de opdrachten en ook in de gesprekken. De materialen die ik overhoud na het traject zullen mij gaan helpen om concrete stappen te zetten richting mijn droomcarrière. Iedereen die ook maar een beetje in een sleur zit of hunkert naar meer, zou ik aanraden om dit traject te doen met Danniek en er achter te komen wat je kunt doen om je talenten en passies te benutten!”

“Toen ik niet goed wist wat ik met mijn carrière aan wilde, was Danniek daar om mij te helpen. Zij hielp mij om mijn sterke punten en karaktereigenschappen op een rij te zetten, gaf me handvaten en hielp me zo de keuzes te maken waar ik al een tijdje over twijfelde. Dankzij haar durfde ik stappen te zetten richting de toekomst waar ik voorheen alleen over durfde te dromen..

review muguet

- Muguet, Assistant Store
Manager Starbucks

review romy

- Romy, Telemarketeer

“Ondanks het feit dat er iets uit het traject kwam wat ik al “wist”; ik wil graag een eigen hotel beginnen, toch heel veel geleerd over mezelf. Ik kwam er achter dat ik talenten/karaktereigenschappen bezit die heel erg goed aansluiten bij het verwezenlijken van mijn droom. De opdrachten die ik wekelijks moest maken als onderdeel van het coachingstraject hebben heel erg geholpen om bewust te worden van mijn talenten/passies/ karaktereigenschappen en de angst waarom ik de sprong naar mijn droomwereld, zullen we maar zeggen, nog niet hebben durven te wagen. Ik ben Danniek heel erg dankbaar dat ze me hierin heeft kunnen helpen. Ze is heel behulpzaam, vriendelijk, inspirerend en geïnteresseerd in jou als persoon, dat is heel erg fijn. Nogmaals heel erg bedankt Danniek, je bent echt een topper!! Ga zo door!! Ik ga onze gezellige leuke sessies in ieder geval missen ☺”

“Voordat ik Danniek het traject bij Danniek aanging wist ik dat ik veel energie haalde uit het vak fysiotherapie maar wilde ik graag doorgroeien en doorleren. Echter, wist ik nog niet precies waar ik nu echt goed in was en in welke richting ik dan wilde doorstuderen of doorgroeien. Samen met Danniek ben ik tijdens het traject uit gaan zoeken waar mijn krachten en mijn passies liggen. Danniek doet dit aan de hand van kritische vragen tijdens de 1:1 sessie en tussentijdse opdrachten. Danniek liet mij op die manier kritischer denken dan ik normaal zou doen. Dit heeft geleid tot concrete stappen en een duidelijk doel richting de toekomst. Ik zou hierdoor iedereen die niet goed weet waar zijn of haar kracht ligt, maar ook iedereen die niet goed weet wat die in de toekomst wil gaan doen, aanraden om een coachingstraject met Danniek aan te gaan.”

 

1605982605231

- Hein, Fysiotherapeut

facebook

- Ayesta, Beleidsadviseur

Altijd al heb ik het idee gehad om ‘ooit’ te ondernemen. De afgelopen jaren is er veel in mijn leven veranderd en komt het idee weer wat vaker voorbij. Ik werk voorlopig nog in loondienst, maar ben er wel aan toe langzaamaan wat meer poten te geven aan hét idee. Zelf lukt me dat niet goed, omdat ik snel vooruit denk en dan neig wat stappen over te slaan in het proces. De workshop heeft me geholpen het proces in drie fases op te delen en heeft me duidelijk gemaakt wat fase 1 is en hoe ik deze afgekaderd houd voor mezelf, en wanneer ik de volgende stap kan zetten. Dat geeft helderheid in mijn hoofd! Tijdens de workshop begeleidt Danniek je op een liefdevolle en betrokken wijze om meer helderheid aan je te geven – in welke fase je ook zit!”

“Danniek weet op professionele en inspirerende wijze haar ideeën op een vrij leven over te brengen. De theorie en opdrachten die zij hiervoor gebruikt leveren waardevolle inzichten op. Ik weet nu dat ik dat ik mijn opleiding voor Binnenhuisarchitectuur verder ga vervolgen en ga proberen zo veel mogelijk op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen! Dank Danniek voor de toffe workshop!

E ED E B CBD c

- Eline, organisatieontwikkelaar

Let’s get connected!

Heb je een vraag? Of wil je gewoon even sparren? Ik vind het hartstikke leuk om met jou in contact te komen. Vul het formulier in of stuur een mailtje naar info@bydocoaching.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!

Scroll naar top