Over mij

“Ik vergat één cruciaal ding: te leven."

Ik had mijn bedrijf net goed en wel opgebouwd, maar besloot toch de hele shebang rigoureus op de schop te gooien. Minder te gaan werken en meer te gaan genieten. Een rijk leven, noem ik het.

DSC
DSC

Over mij

“ik vergat één cruciaal ding: te leven."

Ik had mijn bedrijf net goed en wel opgebouwd, maar besloot toch de hele shebang rigoureus op de schop te gooien. Minder te gaan werken en meer te gaan genieten. Een rijk leven, noem ik het.

Hard werken

Het heeft veel opgeleverd maar nog meer gekost

Inmiddels dik 4 jaar geleden startte ik mijn carrière binnen het grootzakelijke bedrijfsleven. Ik was erg goed in wat ik deed en promoties waren niet ongewoon voor me. Hard werken, vastbijten, en dingen neerzetten, daar was ik de beste in. Toch voelde ik me niet vervuld en ging mijn batterij ongemerkt telkens een streepje leger, zonder weer volledig op te laden.

Hard werken heeft veel gebracht in mijn leven, maar ook ontzettend veel gekost. Ik kon niet meer genieten van kostbare momenten en raakte volledig uit verbinding met mezelf en met mijn omgeving. Een schijntje was er nog over van de vrijgevochten vrouw die ik ooit was.

Het moment dat ik mijn dierbare tante verloor aan de gevolgen van kanker, werd mij een confronterende spiegel voorgehouden. “Als het leven zo kort kan zijn, waarom dan nu niet doen waar ik écht gelukkig van word?” – mijn leven moest anders, daar kon ik niet meer omheen.

Ik besloot in het diepe te springen en te gaan voor het ondernemerschap. Eindelijk de vrijheid te ervaren waar ik zo naar verlangde, voluit kunnen leven op MIJN manier.

DSC

in mum van tijd bouwde ik een stevig bedrijf

Zo gezegd, zo gedaan. Ik stampte in rap tempo mijn eigen bedrijf uit de grond en al snel volgden de eerste klanten. Heerlijk vond ik het. Het voelde alsof ik mezelf aan het herontdekken en terugvinden was, nadat ik jaren in een mal geprobeerd had te passen waar ik nooit in paste.

Ik leerde ontzettend veel, zowel over mezelf als over het ondernemerschap. Ik volgde braaf alle regels binnen ondernemersland en bouwde mijn bedrijf zoals het verwacht werd. Totdat ik mij via een visualisatie realiseerde dat ik weer vervallen was in een oud patroon, alleen nu in een andere vorm: sneller, meer, hoger, beter, doorpushen en hard werken.

Ik was mezelf kwijt geraakt in het ondernemerschap. Ik was uit contact met hetgeen waarvoor ik zo graag wilde gaan ondernemen op de eerste plaats: een leven op MIJN voorwaarden. Een leven vol vrijheid, avontuur en betekenis was een leven geworden vol hard werken en gepauzeerde dromen.

“NEE” – dit was niet hoe ik mijn leven voor ogen had.

leiden vanuit pure verbinding met jezelf

Ik besloot om mijn bedrijf rigoureus op de schop te gooien. In verbinding te gaan staan met mezelf, met mijn dromen en te onderzoeken wat de betekenis van voluit leven is voor mij. Ik keek oude patronen en overtuigingen aan en brak er dwars doorheen.

Ik besloot om niet langer de regels te volgen, maar om mijn eigen regels te schrijven om NU te leven. Om persoonlijk én zakelijk leiderschap te nemen, in plaats van mee te gaan met de meute.

Privé werd leading voor de vorm van mijn business en ik bevrijdde mezelf van verwachtingen van anderen. Ik wil jou namelijk helemaal niet helpen bij het doorbreken van het volgende omzetplafond, ik wil jou helpen met zoveel meer dan dat.

Ik wil jou helpen om weer in verbinding te treden met jouw kernwaarden, met jouw dromen, met jouw potentieel en met jouw eigen lichaam. Om dit vervolgens te vertalen naar jouw business, in plaats van andersom.

DSC

Korte metten met hard gaan

rijk leven én groots ondernemen

En om dat te realiseren heb je zowel persoonlijk als zakelijk leiderschap te nemen. Je hebt jouw innerlijke vuur te herontdekken en los te breken van verwachtingen van anderen. Zodat je jouw eigen regels kunt gaan schrijven en het spel kan gaan veranderen.

  • Gooi olie op jouw innerlijke vuur
  • Maak jouw grootste dromen bepalend voor de vorm van jouw bedrijf
  • Treedt weer in verbinding met jezelf
  • Maak korte metten met alsmaar hard gaan
  • Neem afscheid van oude patronen en overtuigingen
  • Durf in je eigen grootsheid te gaan stappen

Dus als jij voelt dat je geen genoegen meer wilt nemen met een bedrijf dat gebaseerd is op vooruit willen, forceren en pushen. Als jij klaar bent om jouw grootsheid te omarmen jezelf te bevrijden van hetgeen dat je niet meer dient. Om te gaan voor een rijk leven terwijl je groots onderneemt.

Dan help ik je graag.

Typisch Danniek:

DSC
DSC

“The truest, most beautiful life never promises to be an easy one. We need to let go of the lie that it’s supposed to be.”

- Glennon Doyle

Scroll naar top