Over mij

Wat als het uitrollen van jouw grootse visie ook simpel kan zijn?

Zou je het dan eindelijk eens leven inblazen? Jouw stoutste dromen najagen en datgene de wereld in slingeren waar jouw hart van in VUUR en VLAM vliegt?

DSC
DSC

Over mij

Wat als het uitrollen van dat jouw grootse visie ook simpel kan zijn?

Zou je het dan eindelijk eens leven inblazen? Jouw stoutste dromen najagen en datgene de wereld in slingeren waar jouw hart van in VUUR en VLAM vliegt?

Een outsider

"Ik pastte nooit lekker binnen de kaders van onze maatschappij"

Lange tijd dacht ik ook dat dat niet mogelijk zou zijn (ik hoor het je stiekem wel denken 😉 ).

Ik heb me altijd al een soort van ‘outsider’ gevoeld. Ik pastte niet lekker in de voorgeschetste kaders binnen onze maatschappij. In tegenstelling tot de meeste kinderen had ik een pishekel aan school, schopte ik als kind al graag tegen heilige huisjes aan en ook in mijn jobs in loondienst kon ik niet overweg met de ‘mal’ waar ik in had te passen. Laat staan de grote dromen die ik diep van binnen altijd heb gevoeld…

Regelmatig kreeg ik te horen: “nou dan zoek maar een rijke vent” of “je kan nou eenmaal niet alles hebben”. Een onderliggende boodschap om vooral maar niet te gek te doen die veel van ons meekrijgen, zeker wanneer jouw dromen ongrijpbaar lijken voor de omgeving waar je je in bevindt. Iets wat mij tot op de dag van vandaag raakt tot in het diepst van mijn ziel. Want écht, er is zoveel meer mogelijk dan je in eerste instantie voor mogelijk houdt. Alleen moet je er zelf wel in geloven en de ballen hebben om ervoor te gaan!

DSC

"door te kiezen voor je visie torenhoog boven de massa uitstijgen"

Lange tijd ben ik zoekende geweest naar wat mij nou écht gelukkig maakte. Naar het pad dat mij wél op het lijf geschreven was. Na het ‘plotseling’ overlijden van mijn dierbare tante in 2020 heb ik in één adem besloten om het roer volledig om te gooien. Dat was het moment waarop ik ervoor koos om mijn vaste baan als Project Manager op te zeggen en waarop mijn ondernemersreis begon. Een reis die mij zo onwijs veel gebracht heeft.

Tijdens deze reis ben ik mijn grote dromen en het vertrouwen hierin nooit kwijtgeraakt. En precies daarom ben ik er ook voor jou, visionaire ondernemer, om jou te helpen bij het verwezenlijken van jouw aller grootse visie! Want dat gun ik jou met heel mijn hart. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij in staat bent om nog iets veel groters neer te zetten dan dat je nu al hebt staan. Dat je door te kiezen voor jouw grootse visie en daarmee kleur te bekennen torenhoog boven de massa uit kunt stijgen.

"Ik had zelf nooit durven dromen dat dit ook mogelijk was..."

En daarbij geloof ik dat dit hele proces ook nog eens simpel, eenvoudig en soepel kan zijn. Het uitwerken en uitrollen van nieuwe een grootse visie vind ik namelijk het aller tofste wat er is. Niet alleen nu als ondernemer, maar dat deed ik ook al in mijn 4,5 jaar werkervaring binnen de Corporate wereld (Project Manager/ Service Delivery Manager). Daarin begeleidde ik grote bedrijven naar verbeterde klanttevredenheid levels en het behalen van commerciële targets door middel van het uitrollen en implementeren van nieuwe initiatieven, visies en verbeteringen, en stuurde ik de teams aan om dit te realiseren.

Ik had zelf alleen nooit durven dromen dat dit ook als ondernemer mogelijk zou zijn. Well, here we are!

DSC

Visionair & Vrij

Vanuit focus, eenvoud én plezier. Met een vleugje avontuur!

Focus, eenvoud, plezier én avontuur zijn de waarden waarop een samenwerking met mij berust. Ik ben ervan overtuigd dat door de ervaring in te gaan, we jouw creativiteit op een heel nieuwe manier kunnen openzetten. Ruimte kunnen maken voor alles wat er nog meer in jou leeft. Een heldere visie neerzetten zodat we deze kunnen gieten in concrete en SIMPELE visuele praatplaten (helicopterview) en vanuit daar de vertaling maken naar een OVERZICHTELIJKE manier van werken die bij jouw business aansluit voor wat betreft de uitrol ervan (implementatie).

Samen met mijn team breng ik jouw dromen knetter graag tot leven, terwijl jij lekker doet waar je het beste in bent: jouw visie als visionair doorleven.

Zie mij als jouw uitvoerende en strategische sparringpartner, klankbord en implementatie expert.

Enorm verfrissend en vrij van kaders.

Meer Danniek:

DSC

“I decided that if I kept doing the 'right' thing, I would spend my life following someone else's directions instead of my own.”

- Glennon Doyle

Scroll naar boven