Over mij

Wat als het uitrollen van dat ene passieproject ook simpel kan zijn?

Zou je het dan eindelijk eens leven inblazen? Jouw stoutste dromen najagen en datgene de wereld in slingeren waar jouw hart van in VUUR en VLAM vliegt?

DSC
DSC

Over mij

Wat als het uitrollen van dat ene passieproject ook simpel kan zijn?

Zou je het dan eindelijk eens leven inblazen? Jouw stoutste dromen najagen en datgene de wereld in slingeren waar jouw hart van in VUUR en VLAM vliegt?

Een outsider

"Ik pastte nooit lekker binnen de kaders van onze maatschappij"

Lange tijd dacht ik ook dat dat niet mogelijk zou zijn (ik hoor het je stiekem wel denken 😉 ).

Ik heb me altijd al een soort van ‘outsider’ gevoeld. Ik pastte niet lekker in de voorgeschetste kaders binnen onze maatschappij. In tegenstelling tot de meeste kinderen had ik een pishekel aan school, schopte ik als kind al graag tegen heilige huisjes aan en ook in mijn jobs in loondienst kon ik niet overweg met de ‘mal’ waar ik in had te passen.

Lange tijd ben ik zoekende geweest naar wat mij nou écht gelukkig maakte. Naar het pad dat mij wél op het lijf geschreven was. Na het ‘plotseling’ overlijden van mijn dierbare tante in 2020 heb ik in één adem besloten om het roer volledig om te gooien. Dat was het moment waarop ik ervoor koos om mijn vaste baan als Project Manager op te zeggen en waarop mijn ondernemersreis begon. Een reis die mij zo onwijs veel gebracht heeft.

DSC

"Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg"

Ik heb altijd al grote dromen gehad, waarop ik regelmatig te horen kreeg: “nou dan zoek maar een rijke vent” of “je kan nou eenmaal niet alles hebben”. Een onderliggende boodschap om vooral maar niet te gek te doen die veel van ons meekrijgen, zeker wanneer jouw dromen ongrijpbaar lijken voor de omgeving waar je je in bevindt.

Iets wat mij tot op de dag van vandaag raakt tot in het diepst van mijn ziel. Want écht, er is zoveel meer mogelijk dan je in eerste instantie voor mogelijk houdt. Alleen moet je er zelf wel in geloven en de ballen hebben om ervoor te gaan!

ZAT, ben ik het dat we allemaal maar lijken te leven naar ‘hoe het hoort’. Onze eigen dromen opzijschuiven omdat ons is verteld dat het niet haalbaar is. Het wordt tijd om die boekjes overboord te gooien, de heilige huisjes omver te knallen (en er nog even overheen te bulldozeren) en je dromen te chasen. Kleur te geven aan die regenboog!

Are you with me?

"Ik had zelf nooit durven dromen dat dit ook mogelijk was..."

Precies daarom ben ik er voor jou, creatieve visionaire ondernemer, om jou te helpen bij het verwezenlijken van jouw stoutste dromen! Want dat gun ik jou met heel mijn hart.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat jouw business en leven nog zoveel mooier kan worden wanneer jij de ideeën die je al tijden voelt borrelen, nu eens écht leven in gaat blazen. Buiten de lijntjes kleuren, je hart volgen en het VUUR terugbrengen in jezelf en je bedrijf.

En ik geloof dat dit hele proces ook nog eens simpel, eenvoudig en soepel kan verlopen. Het uitwerken en uitrollen van nieuwe concepten/ een grootse visie vind ik namelijk het aller tofste wat er is. Niet alleen nu als ondernemer, maar dat deed ik ook al in mijn 4,5 jaar werkervaring binnen de Corporate wereld (Project Manager/ Service Delivery Manager). Daarin begeleidde ik grote bedrijven naar verbeterde klanttevredenheid levels en het behalen van commerciële targets door middel van het uitrollen en implementeren van nieuwe initiatieven, visies en verbeteringen, en stuurde ik de teams aan om dit te realiseren.

Ik had zelf alleen nooit durven dromen dat dit ook als ondernemer mogelijk zou zijn. Well, here we are!

DSC

Visionair & Vrij

Vanuit focus, eenvoud én plezier. Met een vleugje avontuur!

Ik ben er heilig van overtuigd dat no-nonsense en straight forward project implementatie management jouw business naar een nieuw creatief level gaat tillen! Of course, gebaseerd op wat bij jouw business(idee) past, want one size fits all, fits nobody in the end.

Focus, eenvoud én plezier zijn daarbij de waarden waarop een samenwerking met mij berust. En een vleugje avontuur kan niet ontbreken natuurlijk 😉 Wat voor mij inhoudt dat we de uitrol van dat vette idee gieten in concrete en SIMPELE visuele praatplaten en vanuit daar de vertaling maken naar een OVERZICHTELIJKE manier van werken die bij jouw business aansluit.

Zodat ik samen met mijn team jouw dromen tot leven breng, terwijl jij lekker doet waar je het beste in bent: jouw visie als visionair uitrollen en doorleven.

Zie mij als jouw uitvoerende en strategische sparringpartner en klankbord.

Enorm verfrissend en vrij van kaders.

Meer Danniek:

DSC

“I decided that if I kept doing the 'right' thing, I would spend my life following someone else's directions instead of my own.”

- Glennon Doyle

Scroll naar top