Over mij

“Ik vergat één cruciaal ding: te leven."

Daar zat ik dan, uitgeblust op de bank, mezelf afvragende hoe het in hemelsnaam mogelijk was dat mijn batterij zo leeg voelde.

DSC
DSC

Over mij

“ik vergat één cruciaal ding: te leven."

Daar zat ik dan, uitgeblust op de bank, mezelf afvragende hoe het in hemelsnaam mogelijk was dat mijn batterij zo leeg voelde.

Hard werken

Van weekend tot weekend en van vakantie tot vakantie

Ik herinner me dat moment nog heel goed. Ik voelde me uitgeblust en opgebrand, de gedachte aan werk deed rillingen over mijn rug lopen. Ik werkte toen inmiddels dik 4 jaar in het grootzakelijke bedrijfsleven. Ik was erg goed in wat ik deed en promoties waren niet ongewoon voor me. Hard werken, vastbijten, en dingen neerzetten, daar was ik de beste in. Toch voelde ik me niet vervuld en ging mijn batterij ongemerkt telkens een streepje leger, zonder weer volledig op te laden.

Hard en veel werken heeft me veel gebracht in mijn leven, maar ook ontzettend veel gekost. Ik kon niet meer genieten van kostbare momenten en raakte volledig uit verbinding met mezelf. Een schijntje was er nog over van de vrijgevochten vrouw die ik ooit was. Ik leefde letterlijk van weekend tot weekend en van vakantie tot vakantie.

DSC

Voor de buitenwereld het perfecte plaatje, maar ik voelde het niet

Volgens het ‘plaatje’ had ik alles goed voor elkaar en ik hoorde regelmatig dat ik ‘zo lekker bezig’ was. Maar van binnen voelde ik het niet, ik kon niet teren op mijn eigen succes en vroeg me regelmatig af waar ik het allemaal voor deed. Er was toch zeker meer uit het leven te halen dan dit?!

Maar ja, wat dan wel? Ik had nooit geleerd dat er meer mogelijk is dan werken van 9 tot 5, hoe ik mijn eigen passie kon ontdekken, en laat staan wie ik was als persoon en waar ik voor stond. Ik had geen idee waar ik goed in was en waar ik blij van werd. Al die tijd ging ik gewoon mee in wat er van me verwacht werd. Niet lullen, maar poetsen.

Het moment dat ik mijn dierbare tante verloor aan de gevolgen van kanker, werd mij een confronterende spiegel voorgehouden. Mijn leven moest anders, daar kon ik niet meer omheen. Ik besloot om mijn eigen pad te bewandelen.

Want “NEE” – dit was niet hoe ik mijn leven voor ogen had.

Ik besloot om te gaan voor het ondernemerschap

Ik besloot in het diepe te springen en te gaan voor het ondernemerschap. Eindelijk de vrijheid te ervaren waar ik zo naar verlangde, voluit kunnen leven op MIJN manier. Om niet langer de regels te volgen, maar om mijn eigen regels te schrijven om NU te leven.

Zo gezegd – zo gedaan, in rap tempo stampte ik mijn bedrijf uit de grond. Ik leerde ontzettend veel, zowel over mezelf als over het ondernemerschap. Al snel begon ik te werken met de eerste betalende klanten.

Tijdens mijn opleiding, in mijn werkende leven en binnen mijn omgeving zag ik zoveel anderen ook struggelen met dezelfde vraagstukken die ik jarenlang had gehad. Plots klikte de puzzelstukjes: mijn kracht op het gebied van persoonlijk leiderschap, spreken en mensen bewegen, ervaring op het gebied van mentale vitaliteit en kennis over het ondernemerschap.

Mijn missie was geboren: ik wil voor jou het pad naar VRIJ en VOLUIT leven makkelijker maken.

DSC

Vrij en voluit leven

Korte metten maken met alsmaar geleefd worden

Een leven op JOUW voorwaarden. Een leven vol vrijheid, avontuur en betekenis.

En om dat te realiseren heb je jouw eigen definitie van vrijheid en je droomleven te vast te stellen, jouw innerlijke vuur te herontdekken, jouw krachten en passie te omarmen en los te breken van verwachtingen van anderen.

  • Gooi olie op jouw innerlijke vuur
  • Stel je eigen definitie van vrijheid en jouw droomleven vast
  • Omarm jouw krachten
  • Leef weer in lijn met jouw kernwaarden
  • Ontdek je allergrootste passie
  • Stap in je grootsheid en bouw je eigen droombusiness

Dus als jij voelt dat je geen genoegen meer wilt nemen met een “prima” leven. Als jij klaar bent met alsmaar geleefd worden (door je baan in loondienst). En niet kan wachten om jouw eigen VRIJE droomleven te bouwen door middel van jouw eigen toekomstige bedrijf.

Dan help ik je graag.

Typisch Danniek:

DSC
DSC

“I decided that if I kept doing the 'right' thing, I would spend my life following someone else's directions instead of my own.”

- Glennon Doyle

Scroll naar top