Ben jij de definitie van succesvol voor jouw omgeving, maar voel je het niet?

Voel je je geleefd (door je baan in loondienst) en wil je niet langer genoegen nemen met een “prima” leven?

Laat mij je helpen met het helder maken van hoe jouw droomleven eruit ziet en het samenbrengen van jouw krachten, waarden en passie.

Zodat je los kunt breken van verwachtingen en VRIJ en VOLUIT kunt gaan leven door middel van je eigen droombusiness.

Meld je hier aan voor de GRATIS Challenge:  ‘Het Roer Om In 5 Dagen’.

DSC
DSC

Ben jij de definitie van succesvol voor jouw omgeving, maar voel je het niet?

Voel je je geleefd (door je baan in loondienst) en wil je niet langer genoegen nemen met een “prima” leven?

Laat mij je helpen met het helder maken van hoe jouw droomleven eruit ziet en het samenbrengen van jouw krachten, waarden en passie.

Zodat je los kunt breken van verwachtingen en VRIJ en VOLUIT kunt gaan leven door middel van je eigen droombusiness.

Meld je hier aan voor de GRATIS Challenge: ‘Het Roer Om In 5 Dagen’. 

Schijn bedriegt

Wat heb je aan het leven wanneer je er niet van kan genieten?

Jarenlang ben je meegegaan in de verwachtingen van de omgeving, en met succes: je hebt je studie afgerond, bent gestart met een baan en hebt wellicht zelfs al een idee voor je eigen bedrijf bedacht. Je behaalt moeiteloos de ene na de andere zakelijke mijlpaal. Je bent gedreven, ambitieus en vindingrijk.

Maar.. Je hebt ontdekt dat zakelijk succes behalen en genieten van het leven twee totaal verschillende dingen zijn.

Je vraagt je regelmatig af of dit het nou is, welke impact je nu eigenlijk maakt, en wat je toevoegt aan de wereld. Je voelt je geleefd en springt niet meer met energie je bed uit. Een werkdag sluit je af met een moe en onvoldaan gevoel en je leeft van weekend tot weekend terwijl het leven aan je voorbij vliegt. Je voelt diep van binnen dat er meer mogelijk is dan dit, maar je vraagt je af wat je dan kunt bijdragen. Waar je nu écht goed in bent én plezier uithaalt en hoe je jouw eigen bedrijf daar omheen bouwt.

DSC

Herken je dit?

Breek los uit die gouden kooi en ga voor een VRIJ leven

Je voelt aan alles dat het pad dat je nu bewandeld niet jouw pad is, maar het pad dat lag in de lijn der verwachting. Als je doorgaat zoals je nu doet, zal jouw batterij steeds iets verder leeg gaan en verlies je kostbare tijd in je leven die onomkeerbaar is. Je hebt veranderingen te maken & the time is NOW.

Diep van binnen voel je namelijk dat je voor meer bestemd bent dan dit. Een leven waarbij jij aan het roer staat, de regels bepaalt. Een leven waarin vrijheid centraal staat. En uiteindelijk een business die invulling geeft aan het verwezenlijken van jouw grootste dromen. Waarbij elke dag bruist en je nieuwe avonturen bezorgd. En dat voelt spannend.

De stap om te gaan voor een VRIJ leven vergt moed. Je hebt de regie over je leven terug te pakken, onopgeloste shit aan te kijken en dwars door oude patronen heen te breken. Je hebt je te bevrijden van verwachtingen van anderen en te gaan leven in lijn met jouw krachten, waarden en passie.

DSC

The time is now!

Leef je beste leven

Ik nodig je uit om de veranderingen te gaan maken waarvan je diep vanbinnen weet dat ze bij jou horen. Want zeg eens eerlijk, hoeveel energie heeft deze situatie je al gekost? Hoeveel frustratie, onbegrip en conflicten zijn er al aan voorafgegaan? Hoeveel langer houd je dit nog vol zo? 

Durf je het om aan jouw toekomst te gaan werken en de stappen te gaan zetten die jou dichter brengen bij het leven waar je van droomt? Jouw krachten, waarden en passie scherp te stellen en dit toe te passen in jouw eigen business (to-be)?

Plan een matchgesprek in.
Zodat ik binnen no-time kan identificeren wat de eerste stap naar een VRIJ leven is voor je.

Spreek ik je snel?

Hi! Ik ben Danniek

Mijn naam is Danniek Oberije, Coach voor ondernemers (to-be).

Hard werken, van 9-5, vooruit willen, sneller meer en beter waren lange tijd de norm voor mij. Voor de buitenkant had ik alles voor elkaar, van een fijn huis tot een goede baan bij een grote organisatie en een dik salaris. Maar toch voelde ik me jarenlang onbegrepen en vroeg ik me regelmatig af waar ik het allemaal voor deed en of er niet meer uit het leven te halen was. Ik was elke dag moe en leefde letterlijk van weekend tot weekend.

Toen plots mijn dierbare tante overleed, werd mij een spiegel voorgehouden en besloot ik dat dit niet matchte de manier waarop ik mijn leven voor me zag. Sindsdien is mijn leven radicaal veranderd, heb ik mijn vaste baan opgezegd en ben ik in het diepe gesprongen. Terug naar waar het allemaal begon: mijn kernwaarde om voluit te leven.

Zo is mijn bedrijf, byDO Coaching, geboren. En juist dat pad, dát wil ik voor jou makkelijker maken!

DSC
DSC

wat anderen zeggen

SharonaSprongFotografie branding Renate twintig

- Renate, Branding & Webdesign
20Twintig

“Ik stond op een kruispunt en kon niet meer overzien welke kant ik op moest bewegen. De ene kant loondienst, de andere kant mijn parttime onderneming. Ik wist wel wat ik wilde: full focus op mijn onderneming. Maar ik zag enorm veel beren op de weg en heb altijd geleerd om voor zekerheid te kiezen. Wat als ik die zekerheid opgeef? Danniek heeft mij tijdens het emPOWER it traject na laten denken over de beren die ik op de weg zag door de juiste feedback en tools te geven om hiermee aan de slag te gaan. Ook hebben we samen gewerkt aan mijn herpositionering. Het resultaat na ons traject is dat ik de knoop heb doorgehakt en nu fulltime ondernemer ben. Ik ben enorm dankbaar dat Danniek mij hiermee heeft geholpen en sta 100% achter mijn beslissing. Danniek is ‘down to earth’, eerlijk, praktisch, betrokken en vooral een heel warme persoonlijkheid. Mocht ik ooit weer behoefte hebben een coaching, dan is Danniek de enige die ik benader. Bedankt voor alles!“

Het coachingstraject met Danniek was precies wat ik nodig had om mezelf uit te dagen en buiten externe verwachtingen te stappen. Danniek was oprecht geïnteresseerd in wat ik te bieden heb als persoon en haakte vaak precies in op de belangrijkste punten. Soms benadrukte ze juist eigenschappen of karakteristieken die ik zelf niet direct zag. Ze moedigde me aan om uit mijn comfortzone te stappen in de opdrachten en ook in de gesprekken. De materialen die ik overhoud na het traject zullen mij gaan helpen om concrete stappen te zetten richting mijn droomcarrière. Iedereen die ook maar een beetje in een sleur zit of hunkert naar meer, zou ik aanraden om dit traject te doen met Danniek en er achter te komen wat je kunt doen om je talenten en passies te benutten!

Lieke Foto Review

- Lieke, Director of Finance &
Development Services

Aanbod

Werk met mij

DSC

Gratis
work-
shop

“Vliegende start voor een VRIJ leven” – elke maand op de eerste woensdagavond.

DSC

the Fire to
freedom plan

Stel jouw krachten, waarden en passie scherp voor jouw business (to-be).

DSC

1:1 empower it.
traject

Bouw- en maak een kickstart met je eigen droombusiness binnen 3,5 maand.

Gratis Challenge

Het Roer Om in 5 dagen

In deze interactieve 5-daagse challenge stellen we jouw eigen definitie van jouw ideale plaatje vast, tunen we in op jouw potentieel en bedenken we een bedrijfsidee zodat jij de eerste stap kan maken richting een vrijer leven. Zodat je dit vervolgens kunt integreren in jouw business (to-be) en vol vertrouwen vooruit kunt.
Meld je hieronder aan!

byDO Coaching
Scroll naar boven