Gratis Quickscan van 60 minuten

Elke maand selecteer ik één ondernemer voor een gratis Quickscan van 60 minuten, dus meld je snel aan! 

Aanmelden kan via het formulier hieronder. Vul de vragen zo uitgebreid mogelijk in. Op basis van jouw antwoorden bekijk ik of ik de aangewezen persoon ben om jou verder te helpen. Ben je geselecteerd? Dan hoor je snel van mij! Indien je niet geselecteerd bent ontvang je ook hiervan een bericht.

DSC
DSC

Gratis Quickscan van 60 minuten

Elke maand selecteer ik één ondernemer voor een gratis Quickscan van 60 minuten, dus meld je snel aan! 

Aanmelden kan via het formulier hieronder. Vul de vragen zo uitgebreid mogelijk in. Op basis van jouw antwoorden bekijk ik of ik de aangewezen persoon ben om jou verder te helpen. Ben je geselecteerd? Dan hoor je snel van mij! Indien je niet geselecteerd bent ontvang je ook hiervan een bericht.

Someday…

Leef je jouw droomleven, of droom je enkel van je beste leven?

Veel ondernemers zijn gegaan voor het ondernemerschap vanwege de vrijheid. Ze zijn hartstikke ambitieus en ontzettend gedreven. Een grote kracht, die tegelijkertijd ook een valkuil blijkt te zijn.

Ik zie veel ondernemers voor de volle 100% gaan voor hun business, ten koste van privé en hen eigen welzijn. Een hoop geld verdienen en veel klanten helpen. Maar wat heb je aan een succesvol bedrijf wanneer je het niet ervaart? Wanneer er slechts een grote zak met geld overblijft, terwijl je vergeet van het leven te genieten?

Tijdens de Quickscan denk ik met jou mee. We maken kennis en ik identificeer waar jij potentieel laat liggen om te gaan voor een rijk leven terwijl je groots onderneemt.

“Someday is a disease that will take your dreams to the grave with you.”

- Timothy Ferriss

Gratis Quickscan aanvragen 

Wat leuk dat je interesse hebt om in aanmerking te komen voor een gratis Quickscan!

Mijn doel is om richting te geven aan het pad dat leid naar jouw droomleven, middels het herontdekken van jouw eigen vuur en het bepalen van jouw eigen regels om NU te leven. Zodat je jezelf kunt gaan bevrijden van verwachtingen van anderen en kunt gaan leiden vanuit pure verbinding met jezelf. Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen bij het vormgeven en leven van jouw beste leven, in combinatie met jouw bedrijf.

Soms doe ik dit door uiteindelijk een samenwerking aan te gaan en soms verwijs ik je door naar iemand anders, als ik het idee heb dat hij of zij jou beter zou kunnen helpen met de stappen die je wilt nemen. 

Wil jij ontdekken hoe jij in je eigen grootsheid kunt gaan stappen? Optimaal kunt gaan genieten van het leven terwijl je een succesvolle business runt? Dan is deze Quickscan zeker iets voor jou. Vul het formulier hieronder in, ik kijk ernaar uit je te leren kennen!

Vul dit formulier in

DSC

"You don't have to see the whole staircase, just take the first step"

- Martin Luther King Jr.

wat anderen zeggen

review romy

- Romy, Telemarketeer

“Ondanks het feit dat er iets uit het traject kwam wat ik al “wist”; ik wil graag een eigen hotel beginnen, toch heel veel geleerd over mezelf. Ik kwam er achter dat ik talenten/karaktereigenschappen bezit die heel erg goed aansluiten bij het verwezenlijken van mijn droom. De opdrachten die ik wekelijks moest maken als onderdeel van het coachingstraject hebben heel erg geholpen om bewust te worden van mijn talenten/passies/ karaktereigenschappen en de angst waarom ik de sprong naar mijn droomwereld, zullen we maar zeggen, nog niet hebben durven te wagen. Ik ben Danniek heel erg dankbaar dat ze me hierin heeft kunnen helpen. Ze is heel behulpzaam, vriendelijk, inspirerend en geïnteresseerd in jou als persoon, dat is heel erg fijn. Nogmaals heel erg bedankt Danniek, je bent echt een topper!! Ga zo door!! Ik ga onze gezellige leuke sessies in ieder geval missen ☺”

“Ik wist dat ik goed op mijn plek zat in de organisatie waar ik werk maar ik wilde meer en doorgroeien. Alleen wist ik niet waarin omdat ik heel veel dingen leuk vind en niet wist waar ik nu echt goed in was. Samen met Danniek ben ik stapje voor stapje uit gaan zoeken waar mijn passies en krachten liggen. Door de opdrachten ben je genoodzaakt om verder te denken dan dat je normaliter doet. Danniek nodigt je uit om uit je comfortzone te komen en daagt je uit dieper te graven naar de “waarom” vraag. Door een relatief korte periode intensief hieraan te werken komen er veel inzichten. Naar aanleiding van ons traject heb ik ook al echt concrete stappen gezet naar mijn nieuwe doel. Danniek stimuleert je om hier ook echt meteen actie in te ondernemen! Ik zou het Inner Genius Traject aan iedereen aanraden die niet zo goed weet waar nu echt zijn of haar kracht ligt. Ik vond het een heel fijn traject en ben ik blij dat ik JA heb gezegd! Ik denk dat ik anders nog steeds mijn gewone werk zou doen en er op korte termijn niks zou zijn veranderd.” 

foto review

- Danique, Casusregisseur
Zorg sector

Scroll naar top