The Fire to freedom plan

Heb je een goede baan in loondienst, maar voelt het toch alsof je niet 100% op je plek zit? Voel je je een outsider, onbegrepen, alsof er meer potentieel in je zit dan dat er nu wordt aangesproken?

Hunker je naar vrijheid, een leven zonder concessies, waar je elke dag de regie hebt over hoe je het invult, maar heb je geen idee WAT je kunt doen en HOE dan?

Wacht dan niet langer en plan nu jouw matchgesprek voor het Fire to Freedom Plan:

DSC
DSC

The fire to freedom plan

Heb je een goede baan in loondienst, maar voelt het toch alsof je niet 100% op je plek zit? Voel je je een outsider, onbegrepen, alsof er meer potentieel in je zit dan dat er nu wordt aangesproken?

Hunker je naar vrijheid, een leven zonder concessies, waar je elke dag de regie hebt over hoe je het invult, maar heb je geen idee WAT je kunt doen en HOE dan?

Wacht dan niet langer en plan nu jouw matchgesprek voor het Fire to Freedom Plan:

Check in the box

Herken je dit?

DSC

Kom erachter wat je écht wilt en begin met bouwen aan het leven waar je zo naar verlangt

Niemand is hetzelfde, iedereen heeft unieke krachten. Ik ben er echt van overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is meer vrijheid, plezier en voldoening te ervaren door te luisteren naar die unieke krachten in combinatie met waar jouw hart van in de fik gaat. Ik noem dit jouw zone of genius.

Hoe zou het voor je zijn om elke dag weer vol energie je bed uit te springen? Dat je de vrijheid waar je zo naar snakt eindelijk kunt gaan ervaren? Dat het pad dat je bewandeld weer voelt als jouw eigen pad, en niet dat van iemand anders?

Ook verlang je ernaar om helder te krijgen wat je met jouw unieke krachten, kernwaarden en passie zou kunnen bijdragen door middel van je eigen toekomstige bedrijf. Welke stappen voorwaarts je kunt zetten en in welke volgorde. Dat is precies wat ik je wil leren.

Om die volgorde te bepalen heb je te beginnen bij wat jouw eigen definitie van vrijheid is, hoe jouw droomleven eruitziet, wat je drijft, waar jouw passies & talenten liggen en wat jou intrinsiek motiveert. Wie jij bent als persoon, waar je voor wilt staan en wat je wilt uitstralen. It all starts with WHY! 

Doe je dit niet? Dan weet je dat er ergens een burn-out op de loer ligt. En wie weet hoe lang je er dan uit ligt..  Dan zul je merken dat je in cirkeltjes blijft draaien, het wil maar niet echt van de grond afkomen. Die tijd kun je beter besparen en steken in zaken die er echt toe doen..

“People don’t buy what you do; they buy why you do it. And what you do simply proves what you believe.”

- Simon Sinek

De toekomst is de plek waar je de meeste jaren gaat doorbrengen, dus zorg dat die de moeite waard is!

Vrijheid ga je vinden door te luisteren naar waar jouw hart echt sneller van gaat kloppen. Wanneer je doet waar jouw hart van in de fik vliegt ben je er vaak ook nog eens goed in. Je kunt dan een impact maken op anderen terwijl je zelf ’s avonds nog fluitend en vol energie de dag afsluit. Jouw toekomst ziet er dan uit als een fucking fantastische plek, waarvan je wenste dat je hem eerder ontdekt had!

Tijdens dit traject gaan we samen op zoek naar waar jij nu écht goed in bent en waar jij giga veel energie van krijgt. We gaan samen kijken naar jouw persoonlijkheid, intrinsieke motivatie, en hoe we dit kunnen vertalen naar een vruchtbaar toekomstig bedrijfsconcept. Zodat je gaat voelen en begrijpen waar je vastloopt, want dan kan je er ook iets aan doen! Ik ga je helpen te ontdekken waar jouw zone of genius zich bevindt zodat je deze moeiteloos kunt integreren in jouw droombedrijf to-be.

Tijd is onomkeerbaar. Dus waarom zou je nog langer wachten?
Alle tijd die je verliest ben je voorgoed kwijt.

DSC

Vrijheid, vuur en impact

Het resultaat van het Fire to Freedom Plan

DSC
DSC

En nu even praktisch:

De investering in het Fire to Freedom Plan is €1.209 inclusief 21% btw.*
*Het is ook mogelijk om het bedrag in 2 termijnen van €604,50 te voldoen.
**Als startende ondernemer kun je de BTW nog terugvragen 5 jaar na inschrijving KVK!

wat anderen zeggen

WhatsApp Image at

- Demi, Virtual Assistant

Ik wist dat ik het anders wilde doen maar hoe? Ik had werkelijk geen idee. Via via kwam ik in contact met Danniek en meteen voelde dit ontzettend goed. Ik weet nu welke richting ik op wil en niet omdat ze dit voorgekauwd heeft, nee doordat ze me heel goed zelf heeft laten nadenken. Danniek geeft de juiste handvatten aan waar je zelf mee verder kunt. Ook houd ze een liefdevolle spiegel voor, die mij ontzettend uit mijn comfortzone geholpen heeft. Hier ben ik haar tot op de dag van vandaag ontzettend dankbaar voor! Danniek luistert ontzettend goed naar jouw behoeften en speelt daar feilloos op in. Dit is waarom ze zo goed is in wat ze doet. Wil jij gaan ondernemen, maar heb jij geen idee waar je moet starten? Ga in gesprek met Danniek en je gaat echt verstelt staan van de stappen die je met haar gaat zetten. Danniek bedankt voor alles je bent een topper!”

“Ik wist dat ik meer wilde en wilde doorgroeien. Alleen wist ik niet waarin omdat ik heel veel dingen leuk vind en niet wist waar ik nu echt goed in was. Samen met Danniek ben ik stapje voor stapje uit gaan zoeken waar mijn passies en krachten liggen. Door de opdrachten ben je genoodzaakt om verder te denken dan dat je normaliter doet. Danniek nodigt je uit om uit je comfortzone te komen en daagt je uit dieper te graven naar de “waarom” vraag. Door een relatief korte periode intensief hieraan te werken komen er veel inzichten. Naar aanleiding van ons traject heb ik ook al echt concrete stappen gezet naar mijn nieuwe doel. Danniek stimuleert je om hier ook echt meteen actie in te ondernemen! Ik zou een coachingstraject met Danniek aan iedereen aanraden die niet zo goed weet waar nu echt zijn of haar kracht ligt. Ik vond het een heel fijn traject en ben ik blij dat ik JA heb gezegd! Ik denk dat ik anders nog steeds mijn gewone werk zou doen en er op korte termijn niks zou zijn veranderd.” 

foto review

- Danique, Casusregisseur
zorgsector

Faq

Veelgestelde vragen:

Onze samenwerking start in onderling overleg. Ik neem contact met jou op voor een vrijblijvend matchgesprek, om te zien of we een wederzijdse klik hebben (wel zo belangrijk natuurlijk!). Dan bepalen we vervolgens samen geschikte data die feilloos passen in onze agenda’s.

Alle sessies vinden online plaats via Zoom. 

Dit is erg afhankelijk per persoon. Het is echter geen traject waarin het draait om kennis opdoen, het draait om praktisch bezig zijn met opdrachten en daadwerkelijk actie ondernemen. Per week ben je ongeveer een uurtje bezig, en alle tijd die je erin stopt krijg je er tiendubbel uit. Hoe harder je zelf werkt, hoe meer resultaat je boekt. 

Ik begrijp heel goed dat de investering spannend is. Maar laten we eerlijk zijn, hoe vaak koop jij een paar schoenen zonder er langer dan 10 minuten over na te denken? Van dit samenwerkingstraject ga je veel langer plezier hebben dan van dat paar schoenen! Tijdens dit traject brengen we samen focus aan en geven we richting aan jouw toekomst pad, door op ontdekkingsreis te gaan naar jouw innerlijke genius. En de toekomst is de plek waar je de meeste tijd door gaat brengen, dus die investering zal het dubbel en dwars waard zijn! Je zult in 8 weken tijd enorm groeien als persoon. 

Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen aan een nieuwe ervaring zodat jij de dingen kunt gaan doen die jou echt gelukkig maken. Ik krijg ontzettend veel energie van het mogen helpen, focus aanbrengen en jou in beweging mogen zetten richting jouw beste leven. Ik kan snel schakelen, goed conceptueel denken en breng dingen moeiteloos op je over. Structuur is my middle name :), en ik kan een liefdevolle schop onder je kont geven wanneer je hem nodig hebt. Allemaal met de intentie om jou te helpen JOUW doelen te bereiken! 

Heb je nog andere vragen? Laat het mij gerust weten via info@bydocoaching.nl.

Scroll naar top