Werk met mij

1:1 empower it. traject

VRIJ en VOLUIT leven.
Elke dag doen waar je energie van krijgt.
Het opzetten van jouw (online) bedrijf binnen 3,5 maand tijd.
Met een concreet plan, zonder financiële zorgen…

…Is dichterbij dan je denkt. Laat jouw dromen niet langer schieten en kom nu in actie:

DSC
DSC

Werk met mij

1:1 empower it. traject

VRIJ en VOLUIT leven.
Elke dag doen waar je energie van krijgt.
Het opzetten van jouw (online) bedrijf binnen 3,5 maand tijd.
Met een concreet plan, zonder financiële zorgen…

…Is dichterbij dan je denkt. Laat jouw dromen niet langer schieten en kom nu in actie:

Vrijheid die nergens te bekennen is

Herken je dit?

DSC

Tik, tok, tik, tok

time's ticking, don't waste it

Hoe zou het voor je zijn als je terugkijkend op je leven kan zeggen dat je altijd alles hebt gedaan waar je van gedroomd hebt?

Dat het leven een onvoorspelbare deadline heeft is mij al vroeg duidelijk geworden, toen mijn dierbare tante op jonge leeftijd uit het leven gerukt werd. Sindsdien ga ik door het leven met de mindset regie te pakken over mijn eigen geluk en 100% te gaan voor de dingen die belangrijk voor me zijn, in plaats van ze voor me uit schuiven omdat ze misschien eng of oncomfortabel voelen. Deze mindset heeft magische veranderingen teweeg gebracht en dát gun ik jou ook.

Hoe zou het voor je zijn om je eigen beslissingen te kunnen nemen? Vrijheid te ervaren en regie te hebben over jouw eigen agenda? Te kunnen werken waar, wanneer en aan wat je wilt. Een ij-zersterk fundament als basis voor jouw droombusiness en een concreet strategisch stappenplan, zodat je vol vertrouwen vooruit kunt?

Het verschil tussen dromen en realiteit is: actie

Let me tell you a secret..: dit VRIJE leven is ook voor jou haalbaar, dichtbij zelfs. De grap is alleen dat wanneer je geen idee hebt hoe je dit aanpakt, dat je water naar de zee zult blijven dragen. Ik weet als geen ander dat er als startende ondernemer ontzettend veel op je afkomt. Je gaat twijfelen aan jezelf, je vraagt je af waarom het toch maar niet wil lukken, je krijg de stemmen in je hoofd niet stil, kortom frustratie ten top. Ontzettend zonde als je het mij vraagt! 

Om dat droombedrijf te bouwen heb je te weten hoe het ondernemersspel werkt.
En dat is precies wat ik je wil leren.

Van dromen kom je nergens, van doen wel degelijk. Zodra je eenmaal doorhebt welke stappen je hebt te nemen en hoe het ondernemersspel werkt, zal je zien dat het helemaal niet zo complex hoeft te zijn.

DSC

Nog even voorstellen...

Hi! Ik ben Danniek

Mijn naam is Danniek Oberije, Coach voor ondernemers (to-be).

Hard werken, van 9-5, vooruit willen, sneller meer en beter waren lange tijd de norm voor mij. Voor de buitenkant had ik alles voor elkaar, van een fijn huis tot een goede baan bij een grote organisatie en een dik salaris. Maar toch voelde ik me jarenlang onbegrepen en vroeg ik me regelmatig af waar ik het allemaal voor deed en of er niet meer uit het leven te halen was. Ik was elke dag moe en leefde letterlijk van weekend tot weekend.

Toen plots mijn dierbare tante overleed, werd mij een spiegel voorgehouden en besloot ik dat dit niet matchte de manier waarop ik mijn leven voor me zag. Sindsdien is mijn leven radicaal veranderd, heb ik mijn vaste baan opgezegd en ben ik in het diepe gesprongen. Terug naar waar het allemaal begon: mijn kernwaarde om voluit te leven.

Zo is mijn bedrijf, byDO Coaching, geboren. En juist dat pad, dát wil ik voor jou makkelijker maken!

“Mijn missie was geboren: ik wil ondernemers (to-be) helpen aan een levensveranderende ervaring, zodat ze een fantastisch leven krijgen waarvan ze denken: holy f*ck, is dit mijn leven?!”

- Danniek Oberije

Een ijzersterk fundament

1:1 empower it. traject

In dit 1:1 emPOWER it. Traject bouwen we in 3,5 maand tijd de basis van jouw droombedrijf, zonder kopzorgen. Zodat de fundering na dit traject letterlijk staat als een huis. Ik leer jou aan de hand van mijn eigen model: het Business Empowerment House, hoe jij keer op keer moeiteloos kunt bouwen op en kunt blijven groeien met jouw business. Zodat je VRIJ en VOLUIT kunt leven.

Een VRIJ leven betekent voor mij namelijk een leven zonder concessies. Een leven waarin je voluit leeft en je grootste dromen werkelijkheid worden, een leven waarin je jouw eigen spelregels schrijft.

Dus waarom zou je wachten met het bouwen aan jouw droomleven, terwijl de tijd langzaam wegtikt? De tijd die je verliest ben je voorgoed kwijt, een onomkeerbaar risico zoals ik het ook wel eens noem. En dan nog niet gesproken over de energie die je nu weglekt en de frustratie die dat je kost

Na dit traject…

DSC
DSC

Concrete details

En nu even praktisch:

De investering in het 1:1 emPOWER it. Traject is €1.944 exclusief 21% btw.*
*Het is ook mogelijk om het bedrag in 4 termijnen van €486 te voldoen.
** Als startende ondernemer kun je de BTW nog terugvragen 5 jaar na inschrijving KVK!

wat anderen zeggen

SharonaSprongFotografie branding Renate twintig

- Renate, Branding & Webdesign
20Twintig

“Ik stond op een kruispunt en kon niet meer overzien welke kant ik op moest bewegen. De ene kant loondienst, de andere kant mijn parttime onderneming. Ik wist wel wat ik wilde: full focus op mijn onderneming. Maar ik zag enorm veel beren op de weg en heb altijd geleerd om voor zekerheid te kiezen. Wat als ik die zekerheid opgeef? Danniek heeft mij tijdens het emPOWER it traject na laten denken over de beren die ik op de weg zag door de juiste feedback en tools te geven om hiermee aan de slag te gaan. Ook hebben we samen gewerkt aan mijn herpositionering. Het resultaat na ons traject is dat ik de knoop heb doorgehakt en nu fulltime ondernemer ben. Ik ben enorm dankbaar dat Danniek mij hiermee heeft geholpen en sta 100% achter mijn beslissing. Danniek is ‘down to earth’, eerlijk, praktisch, betrokken en vooral een heel warme persoonlijkheid. Mocht ik ooit weer behoefte hebben een coaching, dan is Danniek de enige die ik benader. Bedankt voor alles!“

Ik wist dat ik het anders wilde doen maar hoe? Ik had werkelijk geen idee. Via via kwam ik in contact met Danniek en meteen voelde dit ontzettend goed. Ik weet nu welke richting ik op wil en niet omdat ze dit voorgekauwd heeft, nee doordat ze me heel goed zelf heeft laten nadenken. Danniek geeft de juiste handvatten aan waar je zelf mee verder kunt. Ook houd ze een liefdevolle spiegel voor, die mij ontzettend uit mijn comfortzone geholpen heeft. Hier ben ik haar tot op de dag van vandaag ontzettend dankbaar voor! Danniek luistert ontzettend goed naar jouw behoeften en speelt daar feilloos op in. Dit is waarom ze zo goed is in wat ze doet. Wil jij gaan ondernemen, maar heb jij geen idee waar je moet starten? Ga in gesprek met Danniek en je gaat echt verstelt staan van de stappen die je met haar gaat zetten. Danniek bedankt voor alles je bent een topper!”

WhatsApp Image at

- Demi, Virtual Assistant

Faq

Veelgestelde vragen

Onze samenwerking start in onderling overleg. Ik neem contact met jou op voor een vrijblijvend matchgesprek, om te zien of we een wederzijdse klik hebben (wel zo belangrijk natuurlijk!). Dan bepalen we vervolgens samen een geschikte startdatum die feilloos past in onze agenda’s. Zijn we toch geen gouden koppel? Geen probleem, dan denk ik met alle liefde mee over wie jou wel zou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Dit traject is niet voor iedereen geschikt. Het emPOWER it. traject is speciaal ontwikkeld voor diegene die er klaar voor zijn om regie te pakken over hun eigen geluk en te bouwen aan het bedrijf (en daarmee leven) van hun dromen. Voor diegene die bereid zijn om er voor de volle 100% voor te gaan en te denken in mogelijkheden in plaats van in problemen. Ondernemers (to-be) die klaar zijn voor verandering en niet kunnen wachten om te groeien, zowel als persoon en in het ondernemerschap. Hebben al deze punten betrekking op jou? Dan ben jij een perfecte match voor dit traject! Stuur een mailtje naar info@bydocoaching.nl en dan plannen we samen een match-gesprek om te bekijken hoe het traject invulling kan geven aan jouw doelen.

Jazeker! Het maakt niet uit of je direct in het diepe springt of juist een eigen bedrijf wilt opzetten naast jouw huidige baan.

Als jij gestart bent met ondernemen maar het gevoel hebt dat de fundering van jouw bedrijf nog niet stevig staat, of jouw bedrijf niet helemaal in lijn staat met wat je écht leuk vindt om te doen, dan is dit traject zeker iets voor jou!

Alle sessies vinden online plaats via Zoom.

Dit is erg afhankelijk per persoon. Dit is echter geen traject waarin het alleen draait om kennis opdoen, we gaan experimenten, ervaren en ontdekken wat werkt voor jou. Hierbij geldt, de tijd die je erin investeert krijg je er uiteindelijk tiendubbel uit. Hoe meer effort je erin stopt, hoe meer resultaat je zult behalen.

Dat je het spannend vind om te investeren is niet onbegrijpelijk. Wanneer ik investeer in mezelf, mijn bedrijf of in mijn eigen ontwikkeling vraag ik mij meestal het volgende af: wat kost het mij als ik het niet doe? Hoeveel omzet loop ik mis? Hoeveel frustratie kost het me? Hoeveel irritaties thuis moeten er nog aan te pas komen? Hoeveel kostbare tijd verlies ik? Ook vraag ik mij af wat het me oplevert als ik de investering wel doe: hoeveel geluk levert het me op doordat ik mijn privéleven niet langer meer on-hold zet? Hoeveel meer klanten kan ik helpen vanuit pure verbinding? Hoeveel extra plezier levert het me op wanneer ik mijn privé en zakelijke doelstellingen sneller bereik door mee te liften op de expertise van iemand die al is waar ik wil zijn?

Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen aan een levensveranderende ervaring zodat jij het plaatje van het perfecte leven kunt gaan overtreffen. Om het pad naar een VRIJ leven voor jou makkelijker te maken. Ik krijg ontzettend veel energie van het mogen helpen, focus aanbrengen en jou in beweging mogen zetten richting jouw beste leven door middel van een bedrijf dat daar feilloos invulling aan geeft. Persoonlijke aandacht en diepgang is waar ik voor sta. Ik kan snel schakelen, goed conceptueel denken en breng dingen moeiteloos op je over. Structuur is my middle name. Ik ga pragmatisch te werk en ik kan een liefdevolle schop onder je kont geven wanneer je hem nodig hebt. Allemaal met de intentie om jou te helpen om in jouw eigen grootsheid te gaan stappen. En te bouwen aan dat droombedrijf dat jou in staat stelt jouw beste leven te kunnen leven!

Heb je nog andere vragen of wil je gewoon even sparren over het traject? Laat het mij gerust weten via info@bydocoaching.nl.

plan direct jouw matchgesprek

Vul het formulier in of stuur een mailtje naar info@bydocoaching.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!

Scroll naar top